Aanmelden voor de nieuwsbrief voor 5% korting!
0
Sluiten

Over ons

Over Cutty Shark

Bij Cutty Shark streven wij ernaar om altijd top kwaliteit en service te leveren aan onze klanten.

Bij ons vind u goede kwaliteit onderhoudsproducten voor het onderhouden van uw huishoudelijke producten.

We zijn van mening dat iedereen langdurig van zijn huishoudelijke apparaten moet kunnen genieten. Daarom garanderen wij altijd topkwaliteit producten voor een eerlijke prijs.

Voor deze ervaring zien wij u dan ook graag bij ons terugkomen!

Eigenaar Cutty Shark

Met een ontkalkende groet,

Robin Westerdijk (Eigenaar)

Ons Verhaal

Wij zijn begonnen vanuit thuis met een streven naar top kwaliteit onderhoudsproducten en hygiëne artikelen voor een betaalbare prijs. Al snel hadden we meer ruimte nodig. De volgende stap was dan ook het vinden van een eigen pand en vanaf daar hebben we tot op heden onze webshop. Vanaf heden leveren wij bestellingen in het hele land en zijn we trots op ons proces en de positieve feedback van onze klanten! Binnen Cutty Shark willen we altijd meer weten van de huidige trends en hoe we deze goed kunnen aanbieden aan onze klanten voor een eerlijke prijs.

Klantervaringen

Bekijk de ervaringen van onze klanten die ons beoordeeld hebben via Trustpilot

Onze missie

Innovatief

Wij als Cutty Shark zijn altijd op zoek naar nieuwe / innovatieve oplossingen in de huidige markt. Hierdoor krijgt u altijd de beste en meest recente producten!

Kwaliteit

Wij nemen nooit genoegen met minder, en u ook niet. Wij kopen topkwaliteit in, zodat u dat ook kunt doen!

Respect

Wij hebben respect voor iedere werknemer, klant en leverancier. Wij streven naar een eerlijke en gelijkwaardige bedrijfsvoering.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »